Bossensteinpad

plan

Groene omloop:

We starten aan sporthal het Loo. We lopen over het binnenplein van den Boomgaard tot aan het Safipad. Steek de Antwerpsesteenweg over en loop op het Safipad tot aan de Klaverstraat. Sla rechts af en loop altijd rechtdoor tot aan de Van Den Nestlaan. Steek de baan over loop naar rechts en de eerste straat links (Slijkstraat) loop je in. Loop altijd rechtdoor tot aan de Antwerpsesteenweg. Loop over het fietspad (ong 100m) steek dan de straat over en loop de straat in naast het Aveve tuincentrum). Sla rechts af aan de Bistweg en loop rechtdoor tot je aan de Moorstraat bent.

Opgelet hier is een splitsing voorzien.

Kies je voor 5.5km loop dan naar rechts via de Moorstraat tot je aan de Rubenslaan bent, hier sla je rechts af, loop tot je aan de parking van de sporthal bent.

Kies je voor 8.8km (rode omloop) loop dan naar links en volg de Moorstraat. Bij de hoek aan de Maas en Moor sla je rechtsaf. Na ongeveer 100m sla je rechtsaf, hier loop je het bos in (bij regenweer ligt dit pad er slecht bij). Loop schuin over het golfterrein (hier zijn houten paaltjes geplaatst die je kan volgen) Let wel op de golfers!! Loop over de weg van het golfterrein tot je aan de Bistweg komt, hier steek je de straat over en blijf rechtdoor lopen (naast de boomgaarden) tot je aan de Kapelstraat komt, sla hier rechts af en loop een 100-tal meter tot de volgende straat (Rubenslaan),sla rechts af. Loop altijd rechtdoor tot je aan het Safipad komt, sla hier linksaf en loop over het Safipad tot aan de Antwerpsesteenweg, sla rechts af en loop over het binnenplein van den Boomgaard terug naar de parking van sporthal het Loo.

Bruine Omloop

We starten aan sporthal het Loo. Loop naast café het Loo over de parking naar de Rubenslaan. Op het einde van de parking loop je naar rechts tot aan de Moorstraat, hier sla je links af, en loop je altijd rechtdoor tot aan de Maas en Moor. ( vanaf hier is het identiek aan de rode omloop)